Theehuys Anserdennen
Arrangementen...


Onderstaande arrangementen zijn te reserveren voor groepen van minimaal 10 volwassenen personen. Reserveringen zijn in principe op alle dagen mogelijk behalve op zon- en feestdagen.


Smikkel arrangement

U en uw gasten worden ontvangen met een onbeperkt koffie- en theeservies met een heerlijk stuk Anna’s appeltaart. De gratis fiets- of wandelroute laat u kennismaken met al het natuurschoon in onze omgeving. Waarna u bij terugkomst in ons Theehuys gezamenlijk kunt genieten van een kom eigen gemaakte soep en sandwiches (dikke boterhammen) van overheerlijk gebakken grof volkorenbrood, royaal belegd met diverse heerlijkheden. Boerenmelk, karnemelk en chocolademelk zoveel men wenst.
Prijs per persoon € 24,50

Anserdennerlunch

U en uw gasten kunnen genieten van sandwiches (dikke boterhammen) van eigen gebakken grof volkoren- en maisbrood, royaal belegd met diverse heerlijkheden geserveerd vanaf een natuurlijk buffet. Tevens schenken wij onbeperkt koffie en thee uit een gezellig servies en boerenmelk, boerenkarnemelk en chocolademelk zoveel men wenst.
Prijs per persoon € 13,50

Natuurlijk kunnen wij, u en uw gasten een kom royaal gevulde, verse soep serveren.
Extra per persoon € 4,-

Een heerlijke frisse salade.
Extra per persoon € 3,50

Vers fruit van het seizoen
Extra per persoon € 3,-

Kwark met kaneelroom zou ook een passend buffet component, bij het verse fruit kunnen zijn.
Extra per persoon € 3,-

Hartige taart
Extra per persoon € 4,-

Anserdenner Thee

Een geheel andere mogelijkheid is het genieten van een soort 'Afternoon Tea'. Feestelijk en informeel uw gasten laten genieten van een gezellig thee- en koffieservies vergezeld van allerlei zoete- maar ook hartige lekkernijen, die in een natuurlijke buffetvorm aan de gasten worden geserveerd. Na het genieten van al dit lekkers kunt u een maaltijd achterwege laten.
Prijs per persoon € 21,50

Erwtensoep

Heerlijk verse maaltijdsoep geserveerd met een dik stuk roggebrood met spek en kruidenkaas.
Prijs per persoon € 7,50

Lunchpakket of picknick

Mocht u er lekker op uit willen trekken en onderweg willen genieten van lekkers, dan kunnen wij voor u een lunchpakket of een picknick maken.

Kinderen tot 4 jaar zijn gratis, voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar wordt de helft van de prijs in rekening gebracht.

Bij mooi weer kunt u met uw gasten ook heerlijk buiten in de tuin zitten.

Ons Theehuys beschikt over twee aparte ruimten; de Boskamer, geschikt voor maximaal 20 personen en het Theehuys zelf waar voor maximaal 30 personen zitplaats is. Daar het Theehuys in een nationaal park is gelegen zijn wij 's avonds gesloten.

Boskamer

Deze ruimte kunt u ook per dagdeel huren. Kosten per dagdeel zijn 25,- euro. De Boskamer is geschikt voor maximaal 15-20 personen, afhankelijk van de gewenste tafelopstelling.

Natuurlijk is al het bovengenoemde gebaseerd op suggesties, dus mocht u nog vragen of wensen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.


Contact
Natuurlijk en royaal genieten...Theehuys Anserdennen