Theehuys Anserdennen
Kijk ook eens op deze sites...

Natuurmonumenten

Natuurmonumenten beschermt natuur in Nederland. Al honderd jaar koopt de vereniging gronden en beheert deze voor eeuwig als natuurgebieden. Daarmee beschermen we dieren en planten die van oudsher bij ons land horen. En daar laten we u van meegenieten.

Nije Brink, paardentram

Stal de Nije-Brink ligt aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld, nabij de prachtige bossen, vennen en uitgestrekte heidevelden. Op de Nije-Brink staat het plezier met paarden voorop. Met de paardentram, getrokken door 2 belgen, mooie bos ritten maken.

Nationaalpark Dwingelderveld

In Zuidwest-Drenthe ligt een bijzonder natuurgebied: Nationaal Park Dwingelderveld. In nationale parken staan beheer en ontwikkeling van de natuur centraal. De beheerders van het Dwingelderveld – Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en particulieren - zorgen dat bossen, heidevelden en vennen in topconditie blijven. Fiets- en wandelpaden, natuurpaden en ruiterroutes bieden u de gelegenheid om de natuur ter plaatse te ontdekken.

Restaurant de Huiskamer

De gezelligste huiskamer van Drenthe. Het restaurant ligt tegen het Dwingelderveld aan en is gevestigd in een monumentale boerderij. In een gemoedelijke ambiance kunt u genieten van diverse (streek)producten die door de chef-kok met liefde worden bereid. De seizoensgebonden kaart geeft u veel keus en wordt regelmatig vernieuwd.

d'Olde Kamp

d’Olde Kamp recreatie is een kleinschalig bedrijf gelegen aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld. Vanaf ons terrein fietst of wandelt u direkt het bos in om zo urenlang van de bijzondere omgeving te genieten.

Geocoaching

Deze bijzonder mooie wandeling van ca. 5 km gaat door de Anserdennen, een fraai bosgebied aan de rand van het Dwingelderveld. De cache kan gevonden worden door de lastige puzzel op te lossen.

Luning's restaurant

Klaas Frens Luning bestiert samen met vrouw Patty en uiteraard de uitgebreide staf van medewerkers Luning's restaurant & tapascafé annex pannenkoekenboerderij 't Achterhuus.


New Page 1

Natuurlijk en royaal genieten...Theehuys Anserdennen