Theehuys Anserdennen

Natuurlijk genieten

Arrangementen

Voor groepen bieden we verschillende arrangementen aan. Van een eenvoudige lunch tot een uitgebreide high tea. Groepen vanaf 10 personen kunnen terecht in onze Boskamer.. Zo heeft u met uw gezelschap een eigen ruimte.

Reserveer een van onze arrangementen op tijd. Heeft u vragen over onze arrangementen? Neem dan contact met ons op. Groepen vanaf 10 personen kunnen, in overleg, ook reserveren op dagen dat we normaalgesproken niet geopend zijn. Neem hiervoor contact met ons op. 


Happy Tea

Onze happy tea is geschikt voor twee tot negen personen. We serveren diverse zoete en hartige lekkernijen. Denk bijvoorbeeld aan appeltaart, brownies, bonbons en sandwiches, wraps, broodjes en een klein glaasje soep. Bovendien krijgt u onbeperkt koffie en thee. De Happy Tea moet minimaal 3 werkdagen van tevoren gereserveerd worden. 

De Happy Tea kost € 24,95 per persoon.


Anserdennen Thee

Voor groepen vanaf 10 personen bieden we de Anserdenner Thee aan. Ook bij de Anserdenner Thee kunt u genieten van diverse zoete en hartige lekkernijen en onbeperkt koffie en thee. De Anserdenner wordt in buffetvorm geserveerd, zodat iedereen zelf kan pakken wat hij of zij wil. 

De Anserdenner thee kost € 24,95 per persoon,. Alleen voor groepen vanaf 10 personen.


Anserdenner lunch

Geniet van sandwiches van eigen afgebakken brood, royaal belegd met diverse heerlijkheden geserveerd als een buffet. Daarnaast krijgt u onbeperkt koffie, thee en biologische melk, karnemelk en chocolademelk. 
De Anserdenner lunch is tegen een meerprijs uit te breiden met een kop huisgemaakte mosterdsoep (€ 4,50 per persoon), een lekkere frisse salade of fruitsalade (€ 3,50 per persoon) of een huisgemaakte quiche (€ 4,-- per persoon). 

De Anserdenner lunch kost € 15,95 per persoon en is te reserveren vanaf 10 personen.


Smul arrangement

Het smularrangement begint met een ontvangst met koffie, thee en verschillende soorten taart. Daarna kunt u wandelen in het natuurgebied, een stukje fietsen of gezellig kletsen of spelletjes spelen. Daarna serveren we een lunchbuffet met broodjes, sandwiches, wraps en een kom eigengemaakte soep. Daarnaast krijgt u onbeperkt koffie, thee en biologische melk, karnemelk en chocolademelk.

Het smularrangement kost €27,95 per persoon. en is te reserveren vanaf 10 personen. 


Andere arrangementen
Natuurlijk kunnen we ook een arrangement maken, dat volledig aan uw wensen voldoet. Bijvoorbeeld alleen koffie en taart of een lunchpakket om onderweg op te eten. Neem contact met ons op, want we overleggen graag met u. 


Kinderen tot 4 jaar zijn gratis bij onze groepsarrangementen. Voor kinderen van vier tot en met acht jaar oud rekenen we de helft.