Theehuys Anserdennen

Natuurlijk genieten

Menu

Wij werken zoveel mogelijk met lokale en/of biologische producten. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een kopje thee of koffie met een lekker stuk taart. Ook hebben we een lunchkaart met diverse sandwiches, wraps en soep. Voor de kleine trek hebben we een borrelplank of broodplankje. 


Drinken

Wij schenken Earth Coffee, een biologische kwaliteitskoffie, die met een deel van de opbrengst waterprojecten steunt. Onze biologische thee is van Bradley's. Daarnaast hebben we Wilder Land thee, die gemaakt wordt van inheemse kruiden die worden geteeld op boerenakkers om de biodiversiteit te vergroten. Of probeer onze verse thee in verrassende smaken.. Daarnaast hebben we sap van Schulp, frisdrank van Fritz  en biologisch bier van Budels. Ook maken we verse milkshakes van ijs van Sonneclaer en zuivel uit de Weerribben. 

Eten

De meeste taart maken we zelf . De appeltaart wordt voor ons gebakken bij De Verwennerij in Zwolle, waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt de lekkerste creaties maken. Het brood voor onze sandwiches bakken we elke dag vers af en beleggen we met bijvoorbeeld runderrookvlees, avocadospread, of gerookte zalm. Bovendien hebben we huisgemaakte soep, wraps en tosti's. Voor de kleine trek hebben we een borrelplank met lokale worst en kaas of een broodplank met verschillende smeersels. Zelfs voor uw hond hebben we allerlei lekkers.