Theehuys Anserdennen

Natuurlijk genieten

MENU

Wij werken zoveel mogelijk met lokale en/of biologische producten. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een kopje thee of koffie met een lekker stuk taart. Ook hebben we een lunchkaart met diverse sandwiches, wraps en soep. Voor de kleine trek hebben we een borrelplank of broodplankje. 


Drinken

Onze koffie is van Nespresso en wordt op duurzame wijze geteeld. Onze biologische thee is van Clipper. Daarnaast hebben we Wilder Land thee, die gemaakt wordt van inheemse kruiden die worden geteeld op boerenakkers om de biodiversiteit te vergroten. Of probeer onze verse thee in verrassende smaken.. Daarnaast hebben we sap van Schulp, frisdrank van Fritz en Bionade en biologisch bier van Budels. Voor warme dagen maken we een verse milkshake van ijs van Sonneclaer en zuivel uit de Weerribben. 

Eten

De meeste taart maken we zelf of laten we bakken bij De Verwennerij, waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt de lekkerste creaties maken. Het brood voor onze sandwiches bakken we elke dag vers af en beleggen we met bijvoorbeeld runderrookvlees, avocadospread, tzatziki of gerookte zalm. Bovendien hebben we zelfgemaakte soep, wraps en tosti's. Voor de kleine trek hebben we een borrelplank met lokale worst en kaas of een broodplank met verschillende smeersels. Zelfs voor uw hond hebben we allerlei lekkers.